Pak@ Afval the Game

Pak@ Afval the Game nodigt jouw leerlingen uit om actief aan de slag te gaan met de onderwerpen afval en duurzaamheid. De kinderen kruipen in de rol van onderzoeker. Aan de hand van een leskliko bomvol uitdagende opdrachten pluizen ze het afvalprobleem uit en bedenken ze innovatieve oplossingen waarmee zij samen met anderen in hun omgeving het verschil kunnen maken. Dit alles met het doel om samen naar minder afval te gaan.

Voorbereiding op Pak@ Afval the Game

Voordat je start met Pak@ Afval the Game wordt de Pak@ leskliko vol kant-en-klaar lesmateriaal bij jou in de klas bezorgd. In de kliko vind je alle materialen die je nodig hebt om de opdrachten uit te voeren. De opdrachten zelf leiden je van A tot Z door het lespakket. Het enige wat je verder nodig hebt, zijn de docentenhandleiding en de online Pak@-omgeving met het abc-spel. Die vind je hieronder.

Lesmateriaal

Meer inspiratie en tips? Volg Afval the Game op Instagram en Facebook!

Contact

Heb je vragen over het lesmateriaal? Of doet jouw school of gemeente niet mee met Pak@ Afval the Game, maar heb je wel interesse? Neem dan contact op met Renate via post@dekleineambassade.nl