Financieel administratief medewerkster

Anneke zorgt binnen de Kleine Ambassade voor de financiële afwikkeling van de projecten en communicatieprojecten. Daarnaast is zij ‘hoofd-inkoop’ en zorgt ze dat alles in huis is: de kantoorartikelen, maar ook de boodschappen die nodig zijn voor een schoolproject.

Alles waar geld bij komt kijken. Van de loonadministratie tot het zorgen dat de registers goed worden bijgehouden. Anneke vindt het heerlijk om bezig zijn met het inboeken van de boekhouding en alles te regelen rondom de financiën: “Ik vind alles leuk. Het maken van facturen en zorgen dat alles betaald wordt. Maar ook de loonadministratie, contracten opstellen, zorgen dat iedereen zijn salaris ontvangt.”

Onder het motto dat er altijd wel tijd is voor een rondje koffie of thee, zorgt Anneke regelmatig voor een verse bak voor iedereen. Daarnaast ontfermt ze zich over de groene oase bij de Kleine Ambassade en zorgt zij dat die groeit en bloeit.

Geniet van...

…als alles rond de financiën op rolletjes loopt en alles onder controle is.

Achtergrond

Na de lhno en de havo heeft Anneke een Schoeversopleiding gedaan. Daarna werkte zij op een scheepvaartkantoor en bij de bloemenveiling. Op advies van de huidige directeur ging Anneke bij de Kleine Ambassade (voorheen Tante Yo) werken.

Expertise

Voor alles op financieel gebied en steeds meer op het gebied van loonadministratie moet je Anneke hebben. Maar ook voor de boodschappen en een kop de koffie of thee!

Te bereiken via 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.