Programmaleider kunst & cultuur

Met veel kennis over en ervaring met het theater is Vivianne als geen ander geschikt als programmaleider Kunst & cultuur. Zij zet haar coördinatievaardigheden in om ervoor te kunnen zorgen dat alles binnen het programma volgens plan verloopt, dat er een goede afstemming is met partners en dat de financiën van de projecten op orde zijn.

Vivianne werkt graag met kinderen en jongeren en brengt hen met veel plezier in aanraking met cultuureducatie. Bij de Kleine Ambassade kan zij deze voorliefde combineren met het culturele werkveld. “Ik haal er veel voldoening uit wanneer ik de kinderen of jongeren iets heb kunnen meegeven en ze kan inspireren om anders naar de wereld te kijken. De diversiteit van mijn werkzaamheden houdt mij scherp en zorgt voor een prettige uitdaging.”

Geniet van...

…de waaromvragen die kinderen steeds weer stellen

Achtergrond

Vivianne rondde de opleidingen mbo Evenementenorganisatie en hbo Theatermanagement met succes af. Voordat ze bij de Kleine Ambassade aan de slag ging, deed ze al ervaring op met cultuureducatie en marketing bij een theater.

Expertise

Vivianne is dé persoon voor de organisatie en coördinatie van een project. En ook voor de organisatie en afstemming rondom een evenement draait ze haar hand niet om. Moet er iets geregeld worden? Vivianne krijgt het voor elkaar!

Te bereiken via 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.