De Kleine Ambassade is per direct op zoek naar een bevlogen

Projectmedewerker Jongeren

Vind jij het belangrijk om je in te zetten voor de belangen van jongeren en bezit je een flinke dosis organisatietalent? Dan ben jij misschien wel geknipt voor de baan als projectmedewerker Jongeren! Wat die functie precies inhoudt? Samen met Friede, onze programmaleider Jongeren, ben je verantwoordelijk voor een piekfijne uitvoering van alle toffe projecten die wij omtrent jongeren organiseren. Denk daarbij aan de jaarlijkse Start-up van I’ve Got The #Power in Schiedam, een workshopdag rondom verstedelijking, de DSW Jongerenraad, of het coachingstraject waarmee we jongeren ondersteunen om hun goede ideeën voor de stad werkelijkheid te maken.

Jij onderhoudt de contacten met onze samenwerkingspartners en ons jongerennetwerk. Ook zorg je er samen met collega’s voor dat taken op tijd worden uitgevoerd en dat iedereen op de hoogte is van de laatste stand van zaken. Zo ben je een onmisbare spil in het succes van de I’ve Got the #Power projecten. Een culturele avond organiseren voor jongeren en zorgen dat alles op rolletjes verloopt? Dat doe jij zonder moeite!

Wat we van jou verwachten

  • Je hebt affiniteit met jongeren en je maakt ze graag enthousiast voor uiteenlopende onderwerpen en projecten
  • Je bent een energieke initiatiefnemer en multitasker die gemakkelijk overzicht weet te bewaren
  • Je hebt ervaring met het organiseren van projecten en evenementen
  • Je zit vol goede ideeën om jongeren nog meer bij de maatschappij te betrekken

En natuurlijk nog wat formele dingen: je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar, kunt per direct beginnen en je hebt maximaal 5 jaar ervaring. 

Wat jij van ons kan verwachten

  • De kans om mee te werken aan toffe projecten om de wereld een beetje mooier te maken
  • Een dynamisch en jong team. We werken met docenten, onderwijskundigen, bedrijfskundigen, communicatiespecialisten en ontwerpers door elkaar heen!
  • Elke dag een lekkere gezamenlijke lunch
  • Sinterklaas of Kerst-fanaat? Mooi, wij ook! Wie weet word je wel lid van onze speciale Sinterkerstcommissie.

Is deze functie op je lijf geschreven? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat ons met je motivatie weten waarom jij onze nieuwe projectmedewerker moet worden en wat jouw ideeën zijn bij I’ve Got the #Power. Wie weet lunch je binnenkort eens gezellig mee!