Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Projectmedewerker

Wat je in die functie gaat doen? Samen met onze docenten, onderwijskundigen en andere teamleden ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van kinder- en jongerenprojecten bij de Kleine Ambassade. Dat betekent veel variatie: de ene dag geef je een workshop aan kinderen in de basisschoolleeftijd, de andere dag ben je vanachter je bureau van alles aan het regelen en afstemmen voor een nieuw project.

Je denkt inhoudelijk mee, helpt mee met het organiseren van projecten en onderhoudt contact met externen, zoals scholen en docenten. Je bent ook regelmatig op pad voor het uitvoeren van lessen en activiteiten op locatie. Een groep kinderen razend enthousiast maken om mee te denken en mee te doen? Daar draai jij je hand niet voor om!

Jij kunt je ei bij ons kwijt als je...

  • je er blij van wordt om samen met kinderen en jongeren op onderzoek uit te gaan
  • je deze doelgroep graag enthousiast maakt om haar eigen rol in de samenleving te ontdekken en op te pakken
  • je zelfstandig kunt werken en niet bang bent om de telefoon op te pakken
  • je affiniteit hebt met projectmatig werken en de coördinatie hiervan
  • je achter de drijfveren van onze ANBI-stichting staat en je hier graag voor inzet
  • je flexibel bent als je (soms) voor de uitvoering van een project op een andere dag of tijd moet werken

En nog wat officiële zaken: je hebt bij voorkeur een hbo/wo opleidingsniveau; een onderwijsdiploma, zoals een PABO- of onderwijsassistentdiploma, is een pré; je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar; je bent bij voorkeur op korte termijn beschikbaar; je hebt tot 5 jaar werkervaring.

Wat jij van ons kan verwachten 

  • De kans om mee te werken aan toffe projecten die de wereld een beetje mooier maken
  • Een afwisselende baan met ruimte voor eigen ideeën en creativiteit
  • Elke dag een lekkere gezamenlijke lunch (tenminste, als de corona-maatregelen worden opgeheven)
  • Een eigen plek binnen dynamisch en jong team. We werken met docenten, onderwijskundigen, bedrijfskundigen, communicatiespecialisten en ontwerpers door elkaar heen!

Ben jij een enthousiaste projectmedewerker die zich herkent in dit profiel? Dan ontmoeten wij je graag! Stuur dan je cv en een korte motivatie voor 10 september naar Marco de Laat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie weet schuif je binnenkort al aan voor een kennismaking met je nieuwe collega’s!