De Kleine Ambassade is op zoek naar een enthousiaste 

Programmaleider  

Wat dat inhoudt? Dat je van begin tot het eind sturing geeft aan al onze projecten die betrekking hebben op burgerschap, natuur en milieu en bedrijven en beroepen. Je denkt mee met de inhoud van projecten; je onderhoudt de contacten met samenwerkingspartners en opdrachtgevers; je zet projecten uit binnen onze organisatie; stuurt jouw eigen team van medewerkers aan en overlegd met de twee andere programmaleiders en hun teams zodat iedereen op tijd en op de juiste manier zijn taken uitvoert. Daarnaast werk je mee aan plannen voor nieuwe projecten én help je mee met de uitvoering daarvan. Een kinderraad organiseren en zorgen dat alles op rolletjes verloopt? Dat is voor jou geen probleem! 

Wat we van jou verwachten 

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en het doel van de Kleine Ambassade 
  • Je vindt het geen probleem om meerdere projecten tegelijkertijd te coördineren en verliest niet snel het overzicht 
  • Je hebt affiniteit met projectmatig werken en het ontwikkelen en organiseren van projecten 
  • Je bent daadkrachtig en niet bang om sturing te geven aan een team en contacten te onderhouden met externe opdrachtgevers 

En natuurlijk nog wat formele dingen: je hebt minimaal een hbo/wo-opleiding afgerond (het liefst met lesbevoegdheid voor het primair onderwijs), je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar, kunt per direct beginnen en je hebt maximaal 5 jaar ervaring. 

Wat jij van ons kan verwachten 

  • De kans om mee te werken aan toffe projecten, om de wereld een beetje mooier te maken 
  • Elke dag een lekkere gezamenlijke lunch 
  • Een dynamisch en jong team. We werken met docenten, onderwijskundigen, bedrijfskundigen, communicatiespecialisten en ontwerpers door elkaar heen! 
  • Sinterklaas of Kerst-fanaat? Mooi, wij ook! Wie weet word je wel lid van onze speciale Sinterkerstcommissie 

Is deze functie op je lijf geschreven? Stuur dan je CV en een motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet lunch je binnenkort eens gezellig mee! 

We stellen deze vacature tot 4 maart open. Ben je al direct enthousiast? Stuur dan vooral direct een e-mail met je CV en motivatie. Wij wachten niet tot alle sollicitanten binnen zijn maar reageren direct op reacties en bekijken of mensen binnen de organisatie zouden passen.