Stagiair Onderwijskunde 

In januari 2019 is Sanne gestart als stagiair Onderwijskunde. Sanne ondersteunt onze onderwijskundigen bij de ontwikkeling van lesmateriaal en neemt ondertussen een kijkje in de keuken van de Kleine Ambassade. Dat betekent onder andere meedenken over nieuwe projecten en op pad voor lopende projecten, zoals de Eropuit.  

Sanne: “Mijn tutor had een hele tijd geleden al aangegeven dat De Kleine Ambassade goed bij mij zou kunnen passen. Ik heb dit onthouden en heb gevraagd of ik mijn stage hier kon gaan doen. En dat mocht!” 
 
Onder begeleiding van Renate gaat Sanne in komende weken aan de slag met haar stageopdracht: het ontwerpen van een korte lessenserie voor kinderen die deelnemen aan een kinderraad. 

Kijkt uit naar... 

Sanne: “Ik heb in de korte tijd dat ik hier ben, gemerkt dat er een hechte groep medewerkers is bij de Kleine Ambassade. Mensen zijn op de hoogte van elkaars kwaliteiten en spelen goed op elkaar in. Ik kijk er naar uit om onderdeel te worden van dit team en mijn eigen aandeel te kunnen leveren.” 

Achtergrond

Sanne heeft de bachelor Onderwijskunde afgerond en is momenteel bezig met de daarop aansluitende master.  

Expertise

“Ik ben nieuwsgierig en geïnteresseerd. Door het stellen van de juiste vragen kom ik snel meer te weten. Ik luister graag naar wat anderen te zeggen hebben en denk met anderen mee.” 

Te bereiken via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.