Grafisch vormgever

Van jongs af aan wilde Rick kunstenaar worden. Hij probeert dan ook van al zijn werk een individueel kunstwerk te maken en dat lukt aardig. Na een zeer geslaagde stage is Rick bij de Kleine Ambassade aangebleven. Ondertussen studeerde hij ook nog even af. Dat betekent dat hij inmiddels al heel wat kilometers heen-en-weer heeft gebrommerd tussen Schiedam en zijn woonplaats Schipluiden. Helemaal niet erg, want tijdens die 15 kilometer bedenkt hij de beste concepten.

Bij de Kleine Ambassade wilde hij graag bijdragen aan veel mooie projecten én nog veel meer nieuwe technieken leren. Na vier jaar is hij het stadium van beginner ver voorbij en heeft hij al aan heel wat communicatieproducten zijn eigen draai gegeven. Van selfieposter tot polsbandje, van campagnemateriaal tot logo. Hij is gewend om te luisteren naar de input van kinderen, jongeren en opdrachtgevers, en om die wensen en aanwijzingen op een creatieve manier vorm te geven. Zo komt hij uit op unieke huisstijlen en concepten die hun doel en doelgroep écht bereiken.

Geniet van...

…het maken van unieke uitingen, het iedere keer weer iets bijzonders verzinnen

Achtergrond

Rick studeerde af als grafisch vormgever aan het Grafisch Lyceum Rotterdam

Expertise

Op zoek naar een huisstijl? Dan ben je bij Rick aan het juiste adres, Hij is onder andere de geestelijk vader van de I’ve Got the #Power-huisstijl, maar ook van die van Studio PLU!S. Hij geeft vorm aan alle communicatiemiddelen en ook zijn fotografie zie je in steeds meer van onze producten terug.

Te bereiken via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.