De Kleine Ambassade is per direct op zoek naar een enthousiaste 

Projectleider communicatie 

Bij de Kleine Ambassade zetten we ons dagelijks in om kinderen, jongeren én volwassenen te laten ontdekken hoe zij zelf het verschil kunnen maken binnen de maatschappij. Dat doen we met een breed scala aan participatieprojecten, educatieve programma’s en... uitnodigende communicatieproducten.  

Lespakketten, filmpjes, websites, magazines, social media campagnes, kindertelevisie... Voor elk doel en iedere doelgroep maken wij producten op maat. Van concept tot eindproduct, we doen alles binnenshuis. En overal waar het kan, zetten we onze producten in om de wereld een stukje mooier te maken. Daar wil je toch ook aan meewerken?!  

Wat jouw rol zal zijn? Als projectleider communicatie geef jij richting aan de planning en voortgang van onze communicatieopdrachten. Je bent onze waakhond als het gaat om deadlines en de regelneef die als een spin in het web zorgt voor afstemming met opdrachtgevers, freelancers en andere betrokkenen. Ook heb je een rol in het opstellen en verwerken van offertes en facturen. En natuurlijk krijg je de kans om zelf je creatieve steentje bij te dragen, door je social media skills in de praktijk te brengen bijvoorbeeld! 

Wat wij van jou verwachten 

  • Je bent een echte organisator met veel daadkracht 
  • Je bent flexibel, maar houdt altijd de voortgang en deadlines in de gaten 
  • Je hebt affiniteit met media en communicatie  
  • Een passie voor social media is een grote pré 

En natuurlijk nog wat formele dingen: je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar, je kunt bij voorkeur snel beginnen en je wil graag aan de slag. 

Wat jij van ons kan verwachten? 

  • De kans om mee te werken aan toffe (communicatie)projecten waarmee je ook nog de wereld een beetje mooier kan maken 
  • Elke dag een lekkere gezamenlijke lunch 
  • Een dynamisch, divers en jong team: communicatiespecialisten, grafisch vormgevers, filmmakers, docenten, onderwijskundigen en bedrijfskundigen vind je bij ons allemaal onder één dak! 


Is deze functie op je lijf geschreven? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet lunch je binnenkort eens gezellig mee! 

Sluitingsdatum vacature: 21 juni 2019