Onderwijskundige en docent

In januari 2019 startte Nina bij ons als stagiair Onderwijswetenschappen. Na haar stage besloot ze te blijven en daar zijn wij superblij mee!

Nina is nu onderdeel van ons team van onderwijskundigen. Daarbij richt zij zich vooral op het ontwikkelen van projecten voor jongeren. Dat betekent onder andere dat ze meedenkt over de inhoud en werkvormen voor de verschillende bijeenkomsten van I’ve Got the #Power en onze jongerenraden. Nina is daarnaast regelmatig voor de klas te vinden als juf van een aantal van onze kinderprojecten. Zo is ze een bekend gezicht voor alle kinderen die meedoen aan Studio Pluis, geeft ze in maart Afval the Game lessen en is ze op verschillende scholen in Schiedam te vinden voor democratielessen.

Kijkt uit naar... 

Nina: “Tijdens de Pabo genoot ik altijd het meeste van originele projecten waarbij kinderen zich echt betrokken voelen. Daarom kijk ik altijd erg uit naar het resultaat van de Kleine Ambassade projecten waar ik aan meewerk.”

Achtergrond

Nina heeft de Academische Pabo afgerond en de Master Onderwijswetenschappen afgerond. Ze studeerde af met een onderzoek naar welke behoeften gemeenten hebben op het gebied van jongerenparticipatie.

Expertise

“Mijn expertise is het ontwikkelen van de leerzame inhoud van projecten. Dat doe ik het liefste met veel creativiteit!”

Te bereiken via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.