Managementteam - organisatie & bedrijfsvoering

Marco’s belangrijkste taak is ervoor zorgen dat de beleidsplannen van de Kleine Ambassade worden uitgevoerd. Dat houdt onder andere in dat hij als lid van het kernteam en als rechterhand van de directeur de interne organisatie in goede banen leidt. Maar dat niet alleen: je doet Marco geen groter plezier dan hem op pad te sturen om het gesprek aan te gaan met uiteenlopende (potentiële) samenwerkingspartners. In pak, met gepoetste schoenen en een grote glimlach. Hij bouwt aan onze samenwerking met scholen, gemeenten en andere partijen: “Het allerleukste daaraan is dat we met z’n allen kunnen samenwerken om de wereld beter te maken voor kinderen en jongeren.”

Als betrokken jonge Schiedammer deed Marco in zijn vrije tijd mee aan het I’ve Got the #Power-coachingstraject. Daarin bood de Kleine Ambassade ondersteuning aan jongeren die een goed idee hadden voor de stad en dat idee op een hoger plan wilden tillen. Wij hielpen Marco met het verwezenlijken van zijn droom: jongeren en arbeidsmarkt middels een online platform (ZOOFF) dichter bij elkaar brengen. Maar omdat hij eigenlijk overal wel wat van vond, is hij maar meteen gebleven om ook aan andere projecten een bijdrage te kunnen leveren.

Achtergrond

Marco heeft bachelor bedrijfskunde en doet op dit moment een master bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit. Voordat hij bij de Kleine Ambassade begon, werkte hij als IT-consultant.

Expertise

Marco is goed in het omzetten van een probleem of vraag in een praktisch project. Ook weet hij overzicht te behouden: “Ik weet altijd precies hoe het over drie maanden moet zijn.” Met zijn kritische blik bewaakt hij de kwaliteit van de dingen die er gedaan worden.

Vindt het gaaf...

…dat wat de Kleine Ambassade doet voor jongeren ook echt wat oplevert; daar is hij zelf het bewijs van

Te bereiken via 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.