Projectleider film & video

Als projectleider film & video organiseert en coördineert Lianne alles wat er bij de Kleine Ambassade aan film- en video-opdrachten binnenkomt. Samen met Wieneke en het communicatieteam bedenkt ze formats werkt ze aan de scripts en draaiboeken. Daarnaast houdt ze de planning strak in de gaten en zorgt ze ervoor dat opnames tot in de puntjes zijn voorbereid. 

Lianne: “Ik vind het een uitdaging om een boodschap te vertalen in de juiste beelden. Filmpjes zijn wat mij betreft geslaagd als ze bij de kijker een bepaalde emotie weten te raken. Als ze mensen aan het denken zetten. Bij de Kleine Ambassade werken we aan projecten met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Daar past die uitdaging goed bij.” 

Omdat regelen en organiseren nu eenmaal in haar DNA zit, is Lianne ook coördinator van onze andere communicatieopdrachten. Ook daar zorgt ze voor de afstemming, is ze medeverantwoordelijk voor de projectadministratie en zorgt ze ervoor dat deadlines worden gehaald. 

Is trots als... 

“...onze filmpjes mensen raken. Als het een emotie losmaakt, dan weet ik dat de boodschap is overgekomen.” 

Achtergrond

Lianne volgde de opleiding Media Management aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. In 2017 werd ze als talent geselecteerd door de TV Academy in Amsterdam en verdiepte zij zich verder in het mediavak. Voordat ze aan de slag ging bij de Kleine Ambassade werkte zij als projectmanager bij een reclame-, productie- en evenementenbureau. 

Expertise

“Creatieve plannen bedenken, het organiseren, dingen regelen... Dat zit in mij!” 

Te bereiken via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.