Communicatie

Als tekstschrijver verzorgt Laura met name content voor onze online kanalen, zoals deze website of die van I’ve Got the #Power. Zij is ook degene die ervoor zorgt dat alle projecten en evenementen flink opvallen op social media.

Laura: “Ik schrijf graag teksten, maar ben ook visueel ingesteld. Daarom ben ik ook veel bezig met fotografie. Social media is iets waar ik elke dag mee bezig ben. Niet alleen bij de Kleine Ambassade, ook privé. Ik vind het leuk om goede content te maken waarbij beeld en tekst elkaar versterken en om die content te delen, zodat nog meer mensen betrokken raken bij onze projecten. En om een grotere volgersbasis te krijgen natuurlijk!”

Ook binnenshuis zorgt Laura ervoor dat communicatie goed verloopt. Zij houdt het overzicht op de planning van alle communicatieproducten. Ook zorgt ze voor een goede afstemming tussen projectmedewerkers en het communicatieteam.

Geniet van...

Het met zijn allen aan projecten werken die dat ook echt teweegbrengen. Laura: “Ik vind het heel waardevol dat kinderen en jongeren door middel van de projecten van de Kleine Ambassade écht wat goeds mee krijgen. Kinderen/jongeren zijn immers de toekomst. Het is belangrijk om bewustzijn en actief burgerschap te creëren en dat begint bij kinderen.”

Achtergrond

Laura heeft International Media & Entertainment gestudeerd aan Hogeschool InHolland in Den Haag. Ze deed stages en volgde minors in de richting van journalistiek en PR.

Expertise

Advies nodig over een goede social media post met sterke tekst en sprekend beeld? Daarvoor moet je bij Laura zijn!

Te bereiken via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.