Hoofd organisatie

Joëlle vindt niets leuker dan samen met het team aan de slag te gaan om mooie projecten neer te zetten. Als hoofd organisatie houdt ze de grote lijnen in de gaten en weet ze precies wat er allemaal nog op planning staat.

Joëlle: “Ik ben de spreekwoordelijke spin in het web die ervoor zorgt dat het contact met opdrachtgevers wordt onderhouden, het overzicht binnen de projecten bewaard blijft en die ervoor zorgt dat collega’s weten waar we naartoe werken. Door mijn werkervaring in verschillende branches kan ik een frisse blik werpen op de verschillende onderwerpen en weet ik ze net even uit een andere invalshoek te benaderen.”

Achter de schermen zorgt Joëlle er samen met collega Vivianne voor dat onze projecten op rolletjes verlopen. Daarnaast kun je haar tegenkomen als tweede docent bij onze kinder- en jongerenraden én is ze veel op pad om mooie nieuwe samenwerkingen op te zoeken.

Achtergrond

Joëlle heeft de studie HBO Toegepaste Psychologie afgerond. Haar stages en afstudeeronderzoek vonden allemaal plaats binnen het onderwijs. Voordat ze aansloot bij het team van de Kleine Ambassade, werkte ze als relatiemanager bij een educatieve uitgeverij van methoden voor het mbo.

Expertise

Overzicht houden en structuur aanbrengen, daarvoor moet je bij Joëlle zijn.

Geniet als...

“… we door een goede samenwerking tot een prachtig eindresultaat komen.”

Te bereiken via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.