Planning

Er start bij de Kleine Ambassade geen project voordat Harmen is geraadpleegd. Als hoofd planning houdt hij alle grote lijnen in de gaten. Daarbij is het zijn uitdaging om de planning zo goed te organiseren dat ons team naast de grote, meerjarige projecten ook in kan springen op nieuwe, actuele en kortdurende projecten. Harmen weet precies wie van de medewerkers op welk moment inzetbaar is.

Het leukste vindt hij het toewerken naar een grote activiteit waar het hele team bij betrokken is: “Juist dan zie je de kwaliteiten van iedereen terugkomen en laten we als organisatie zien wat we allemaal in huis hebben. Als kinderen/jongeren en betrokken organisaties dan na zo’n dag enthousiast vertrekken en ons bedanken voor de bijzondere dag, geeft dat een waanzinnig goed gevoel.”

Behalve dat Harmen ervoor zorgt dat de planning en alle deadlines daar omheen op efficiënte wijze worden gehaald, ondersteunt hij ook de programmaleiders. Daarvoor is hij vooral betrokken bij de afstemming met opdrachtgevers en deelnemers.

Geniet van...

… Een goed gevulde Milieustraat met 150 enthousiaste kinderen, juffen en begeleiders die, als afsluiting van Afval the game, na een geslaagde prijsuitreiking een rondleiding over het terrein krijgen

Achtergrond

Harmen behaalde zijn propedeuse voor leraar lichamelijke opvoeding op de Halo in Den Haag. Maar na twee zware knieblessures, moest hij zijn plannen wijzigen. Hij stapte over naar de Pabo. Toen kwam er een baan bij Tante Yo (later Stichting Kik’r en de Kleine Ambassade) op zijn pad, dat beviel zo goed dat hij niet meer is weggaan.

Expertise

Je moet bij Harmen zijn voor alles omtrent planning en praktische zaken. Geef hem de kaders en hij maakt een efficiënte planning waarmee een project voor iedereen goed uit te voeren is en de doelstellingen worden behaald.

Te bereiken via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.