Hoofdredacteur & communicatie

Als hoofdredacteur voert Hanna de redactie over alle communicatieproducten en –campagnes. Ze denkt mee over creatieve campagnes en over welke uitingen en strategieën het beste passen bij de doelen die je wilt bereiken. Dat doet zo voor de Kleine Ambassade zelf, maar ook voor samenwerkingspartners. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor een groot deel van de teksten. Van website voor onderwijsorganisaties tot beleidsplan, en van pubertijdschrift tot groeimeter. Verhalen vertellen, het liefst met een knipoog, waarmee je de lezers ook nog wat leert, dat is voor Hanna de reden om vier dagen per week blij naar kantoor te fietsen. En door de doelgroep en opdrachtgevers te betrekken bij wat ze doet, vindt ze elke keer weer nieuwe inspiratie en invalshoeken én steekt ze er zelf ook nog wat van op. “Nooit gedacht dat ik nog eens zoveel zou weten over onderwijs, de olie en gasindustrie, kinderopvang of circulaire economie.”

Op originele manieren een boodschap, maar vooral ook kennis en plezier overbrengen, dat is wat Hanna het allerleukste vindt om te doen. “Bij de Kleine Ambassade heb ik de kans om als redacteur van A tot Z mee te werken aan projecten die écht iets bijdragen aan betere toekomstkansen voor kinderen en jongeren. Dat we met elkaar ook nog hele gave dingen maken, maakt het werk uitdagender dan op welke andere redactie dan ook.”

Geniet van...

…van de grote variatie bij de Kleine Ambassade en het kunnen werken aan wat ze leuk én belangrijk vindt

Achtergrond

Hanna heeft een bachelor Media en Informatiemanagement richting redactie/productie en een master Media en Journalistiek in de richting media- en maatschappij. Ook is zij coauteur van onze lesmethode Lekker belangrijk!.

Expertise

Als hoofdredacteur weet Hanna inmiddels als geen ander hoe je door middel van participatietrajecten ingewikkelde maatschappelijke vraagstukken omzet in toegankelijke boekjes, tijdschriften en andere uitingen. Zij bewaakt dat de boodschap aansluit bij zowel de doelstellingen als bij de wensen en belevingswereld van de doelgroep.

Te bereiken via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.