Programmaleider bedrijven & beroepen en onderwijskundige

Gabriëlle werkt met ingang van het schooljaar 2018-2019 bij de Kleine Ambassade. Als programmaleider bedrijven en beroepen houdt ze zich onder andere bezig met de coördinatie van de kinderraden en jongerenraden.

Daarnaast is zij er als lid van ons team onderwijskundigen mede verantwoordelijk voor dat al onze projecten en lesmaterialen helemaal des Kleine Ambassade zijn. Komende tijd is Gabrielle daarom vooral druk met het zich eigen maken van de Kleine Ambassade-methodiek. Dat betekent ook dat ze doelgroepen leert betrekken bij de ontwikkeling, samen met hen nieuwe ideeën test en goed luistert naar wat en hoe kinderen en jongeren willen leren.

Die combinatie van plannen maken, meedenken over de inhoud van projecten en ze als docent ook uit te kunnen voeren, dat is wat het werk voor Gabrielle zo aantrekkelijk maakt. “Het spreekt me enorm aan om bezig te zijn met maatschappelijke projecten en heel erg vanuit jongeren en kinderen te denken. Om ze een stem te geven in de maatschappij. Dat vond ik in mijn werk op de basisschool ook altijd al heel belangrijk.”

Geniet van...

… om de diepte in te gaan en lessen te verzinnen, maar dus ook om die lessen te geven!

Achtergrond

Na de pabo en haar studie onderwijskunde heeft Gabriëlle lesgegeven op een basisschool. Nu ze ook haar master Onderwijskunde op zak heeft, gaat ze bij de Kleine Ambassade aan de slag om meer inhoudelijk onderwijs te creëren.

Expertise

Waar je Gabriëlle voor moet hebben, is inhoud en onvergetelijke lessen. Binnenkort kan zij ook het vertalen van participatietrajecten in educatief materiaal als expertise aan haar lijstje toevoegen.

Te bereiken via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.