Programmaleider jongeren

Friede is er verantwoordelijk voor dat alle projecten waar jongeren bij betrokken zijn, staan als een huis. Dat houdt in dat ze inhoudelijk meedenkt, contacten onderhoudt met partners, plannen maakt met jongeren, collega’s aanstuurt en er samen met hen voor zorgt alle doelen worden behaald. Kortom, ze is van A tot Z betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering. Daadkrachtig als ze is, draait ze daar haar hand niet voor om.
Friede: “Ik vind het heerlijk om projectmatig te werken, om alle energie, tijd, en inzet aan het eind tot een resultaat te zien komen waar niet alleen de organisatie maar ook deelnemers met plezier op terugkijken.”

Friede is altijd op zoek naar nieuwe manieren om jongeren met het I’ve Got the #Power programma te betrekken bij hun omgeving. Heb jij daar goede ideeën voor, dan hoort ze dat graag!

Geniet van

Het moment dat alle drukte van organisatie en voorbereidingen van je af valt en je alleen nog maar hoeft te genieten van het eindresultaat.

Achtergrond

Friede behaalde haar bachelor aan het University College Utrecht en studeerde daar af in podiumkunsten en linguïstiek. Ook heeft zij een master Culturele Economie en werkte zij enkele jaren in de culturele sector. Tijdens haar research master Urban Studies verdiepte zij zich in de maatschappelijke rol van cultuur.

Expertise

Friedes kracht zit in het maken van verbindingen tussen verschillende projecten, mensen en initiatieven. Friede: “Ik ben altijd op zoek naar mogelijke raakvlakken en manieren om elkaar van dienst te kunnen zijn, zonder de startdoelstellingen uit het oog te verliezen.”

Te bereiken via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.