Projectmedewerker

Als onderwijskundige werkt Dewi mee aan het ontwerpen van onze participatieprojecten en educatieve programma's. Dat houdt in dat ze samen met het team bedenkt hoe een les of workshop eruit komt te zien. Je kunt Dewi ook tegenkomen als tweede docent bij een aantal kinderraden.  

Dewi: “Ik denk mee over welke inhoud belangrijk is om te behandelen en met welke opdrachten de kinderen en jongeren hiervoor het beste aan de slag kunnen gaan. Daarnaast schrijf ik mee aan de teksten voor het lesmateriaal. Ik vind het leuk dat ik bij de Kleine Ambassade veel vrijheid krijg om een eigen invulling aan te dragen voor educatieve programma's.” 

Geniet als...

… ze dat wat ze in haar hoofd heeft bedacht, terugziet als tastbaar product. Dat kan een werkschriftje zijn, een poster of de uitvoering van een les.  

Achtergrond

Dewi studeerde Pedagogische wetenschappen. Daarna werkte ze binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie en was ze research-assistant bij een onderzoek naar de ontwikkeling van kinderen. Om meer zicht te krijgen op wat ze nou echt leuk vond en meer ervaring op te doen met het ontwerpen van lesmateriaal, is ze stage komen lopen bij de Kleine Ambassade. Dat beviel zo goed, dat ze niet meer weg is gegaan. 

Expertise

Dewi weet als geen ander de vertaalslag te maken van inhoud naar educatieve teksten. 

Te bereiken via 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.