Docent en redactieassistent

Chani verzorgt de content van social media binnen I’ve Got the #Power en houdt de website up-to-date. Als docent Nederlands in opleiding is zij daarnaast betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van onze jongerenprojecten.

Naast haar bijbaan bij onze stichting, geeft Chani drie dagen in de week les op een middelbare school. Dat levert kennis en ervaring op die goed van pas komen bij haar werk voor I’ve Got the #Power. Ze weet wat er speelt en hoe je daarop aansluit. Uiteraard heeft ze als redactie-assistent ook veel aan haar kennis over de Nederlandse taal.

Chani hoopt zich bij de Kleine Ambassade verder te kunnen ontwikkelen in het schrijven van allerlei soorten teksten én als docent binnen de jongerenprojecten.

Geniet van...

Het schrijven aan alle soorten teksten

Achtergrond 

Als middelbare scholier werkte Chani mee aan de eerste editie van ons magazine DUS?!. Als lid van het jongerenpanel hielp zij ons om jongere kinderen te informeren over de puberteit. Daarmee maakte ze een onuitwisbare indruk. Toen wij hoorden dat zij na het gymnasium gestart was met de Lerarenopleiding Nederlands, hebben wij haar meteen gevraagd om ons I’ve Got the #Power-team parttime te komen versterken.

Expertise

Als docent Nederlands in opleiding heeft Chani veel ervaring met het lesgeven aan en het communiceren met jongeren. Als student maakt zij bovendien ook zelf nog deel uit van de jongerendoelgroep. Daarnaast is zij onze vraagbaak als het gaat om de Nederlandse taalkwesties.

Te bereiken via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.