Senior communicatiespecialist

Annemiek is medeoprichter van de Kleine Ambassade. De laatste jaren houdt zij zich vooral bezig met het bedenken van nieuwe concepten voor projecten en communicatieproducten op maat. Gebaande paden? Niks daarvan. Onder haar leiding spart het communicatieteam liever net zo lang totdat er weer een superorigineel en opvallend plan ligt waarmee écht doelen worden bereikt. Alles het liefst in samenspraak met de doelgroep en opdrachtgever. Dat is en blijft toch ook het allerleukste!

Het invulling geven aan de input uit participatieprojecten is voor Annemiek de mooiste uitdaging. Ze geniet van de gesprekken met kinderen en jongeren, het samen met de doelgroep de diepte ingaan tijdens de voorbereiding of het testen van een project of product. Haar belangrijkste motivatie is dat ze kinderen en jongeren door middel van projecten een stevige basis wil meegeven. Ze een eigen mening laten vormen, ervoor zorgen dat zij zichzelf durven zijn en hen helpen bij de keuzes die ze gaan maken. De juiste communicatiemiddelen, helpen daarbij.

Tot slot geeft Annemiek met heel veel plezier les aan de kinderen van de Kindergemeenteraad. Maar eigenlijk voelt dat meer als hobby dan als werk.

Geniet van...

… het samenwerken in een gedreven team, elkaar in het werk aanvullen en uiteindelijk komen tot een succesvol product of project

Achtergrond

Had verschillende functies in het bedrijfsleven, een marketingopleiding, was tot 2016 mededirecteur van de Kleine Ambassade. Was docent humanistisch vormingsonderwijs, volgde verschillende cursussen op het gebied van omgaan met kinderen. Begon voor zichzelf en specialiseerde zich in het ontwikkelen van brede schoolprogramma’s. Dat bedrijf groeide uit tot Tante Yo en daarna tot de Kleine Ambassade.

Expertise

Door middel van participatietrajecten ingewikkelde maatschappelijke vraagstukken omzetten in toegankelijke boekjes, tijdschriften, enzovoorts. Samen met de doelgroep komen tot passende, creatieve concepten, dat is de specialiteit van Annemiek.

Te bereiken via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.