Hoe laat je zien wat voor pedagogische kennis je in huis hebt?

Kinderopvangorganisatie KomKids ontwikkelde zich steeds verder. Met als specialiteit de ontwikkeling van en zorg voor kinderen, zet KomKids zich in om alle pedagogische kennis die zij in huis hebben te delen met de ouders.

Mogelijkheden in kinderopvangland

Zeker met het oog op de komst van het Integraal Kind Centrum (IKC) wordt het steeds belangrijker ouders/verzorgers goed te informeren over wat er in kinderopvangland allemaal mogelijk is. De Kleine Ambassade hielp KomKids om alle pedagogische kennis voor ouders/verzorgers helder, overzichtelijk en duidelijk te maken en te presenteren. Het is heel belangrijk om weloverwogen en goed geïnformeerd een beslissing te nemen over het wel en wee van je kind.

Op eigenzinnige wijze zetten wij ons in om deze doelgroep te bereiken: met een verrassende insteek, verhelderend advies en met prikkelende producten en campagnes. Op deze manier zorgden wij ervoor dat de doelgroep van onze partners optimaal en volledig van deze informatie gebruik maakt.

Groei bijhouden met KomKids

De samenwerking tussen KomKids en de Kleine Ambassade resulteerde in 2014 onder andere in een website met een overzichtelijke structuur en een goede zichtbaarheid van het onderscheidende aanbod van KomKids. Ook ontwikkelden we een brochure en tegelijkertijd groeimeter, een unieke manier om het aanbod van KomKids op een aansprekende wijze onder de aandacht te brengen. Op de kleurrijke groeimeter zijn tal van fragmenten uit het dagelijks leven te zien, die je samen met je kind kunt benoemen. En natuurlijk is er niets leukers dan op de groeimeter bij te houden welke groei je kind doormaakt. Tot slot ontwikkelden we voor KomKids vele aantrekkelijke flyers van de verschillende kindercentra.

Meedoen of meer weten?

Wil je meer weten over de samenwerking met KomKids of heb je vragen, dan kun je Hanna bereiken via 010 2731011 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Terug naar het overzicht