Uw ambitie is duidelijk. U wilt uw doelgroep betrekken bij haar omgeving. U wilt mensen laten meedenken én meedoen. Maar hoe geeft u vorm aan die participatie? Wij delen onze kennis en ervaring op het gebied van participatie graag met u.

 

De Kleine Ambassade weet wat speelt in de maatschappij, ze doet hiervoor onderzoek en heeft voortdurend contact met kinderen, jongeren, ouders, gemeenten en (maatschappelijke) organisaties.

Door onze kennis kunnen we u trainingen op maat aanbieden. Met de kennis die u uit deze trainingen haalt, heeft u zelf de gereedschappen voor succesvolle participatie in handen. Ook kunnen we samen met u op zoek gaan naar pasklare oplossingen en eventueel benodigde ondersteuning ontwikkelen.


soesja

Soesja

Projectleider Participatieadvies


“Ik houd mij op het gebied van participatieadvies vooral bezig met het bekijken en onderzoeken op welke manier we andere bedrijven en organisaties kunnen ondersteunen in de omgang met en de integratie van kinder- en jongerenparticipatie. Uitleggen hoe je hier als bedrijf of organisatie gebruik van kunt maken en, nog belangrijker, laten zien wat kinderparticipatie op kan leveren zijn mijn belangrijkste pijlers.”

Wil je meer weten over participatieadvies of heb je vragen, dan kun je Soesja bereiken via post@dekleineambassade.nl