Shell beroepenexcursie

Meld jouw klas aan voor de excursie over het terrein van Shell en neem een uniek kijkje achter de schermen! 

Middels kant-en-klaar lesmateriaal en een excursie over het terrein van Shell Chemicals Park Moerdijk (juni 2024) of Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam (september 2024) ontdekken kinderen meer over het werk van Shell, de beroepen die je er vindt en hoe we met elkaar toewerken naar een toekomst met nieuwe energie.  

Lesmateriaal

Het lesmateriaal bestaat uit een educatieve kinderkrant en een excursie over het Shell-terrein in Moerdijk of Pernis. Wanneer je het lesmateriaal aanvraagt, ontvang je voor alle kinderen een eigen exemplaar van de krant. In deze krant nemen medewerkers van Shell jullie mee in hun werk.

Je behandelt de krant voorafgaand aan de excursie in de klas. Onze onderwijskundigen maakten daarvoor een docentenhandleiding. Hierin staan een voorbereidende les en een verwerkingsles uitgewerkt. Je kunt de handleiding hieronder downloaden.

Vragen of lesmateriaal aanvragen? 

Ben je geïnteresseerd in het lesmateriaal en de excursie over het Shell terrein? Neem dan contact met ons op via post@dekleineambassade.nl of 010 273 10 11.