Gezocht: enthousiaste regelaar

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Een kans om iets moois teweeg te brengen in de maatschappij? Vind jij het belangrijk om kinderen, jongeren, gemeenten en andere organisaties bij elkaar te brengen, zodat zij vaker écht naar elkaar luisteren en samen aan de slag kunnen met oplossingen die het verschil maken? Dan stellen wij ons graag aan je voor! 

Wij zijn de Kleine Ambassade, een organisatie die zich inzet om kinderen en jongeren te laten meedenken en meedoen in de maatschappij. Dat doen we met uiteenlopende projecten, campagnes en lesmethodes. Altijd samen met een grote variatie aan partners, zoals gemeenten, bedrijven, het onderwijs en culturele instellingen. Omdat het werk bij ons nooit stilligt, zijn wij op zoek naar versterking. Heb jij veel plezier in regelen, afstemmen en organiseren? Dan is dit misschien wel precies de vacature waar jij naar uitkeek.

Jij bent op zoek naar… 

Een organisatie waarvoor maatschappelijke doelen belangrijker zijn dan winst maken. 

  • Een baan met veel eigen verantwoordelijkheid.
  • De kans om te laten zien wat je in je mars hebt.
  • Mogelijkheden om te ontdekken waar je nog meer goed in bent.
  • Collega’s die net als jij de wereld een beetje mooier willen maken.
  • De vrijheid om de koers mee te bepalen.

Wat jouw rol wordt bij de Kleine Ambassade

Stel, jij bent onze nieuwe collega en de Tweede Kamerverkiezingen komen eraan… Dat betekent dat we een groots project opzetten om basisschoolleerlingen en middelbare scholieren te betrekken bij die verkiezingen. Jij zet meteen je tanden in het project. Binnen ons team ben jij de slimme regelaar die van aanpakken weet. Je vindt het leuk om contacten te onderhouden met de betrokken kinderen, jongeren, volwassenen en collega’s. Het draaiboek voor een debat met politici? Jij houdt het overzichtelijk. Heeft een collega een vraag over de organisatie van de verkiezingsdag? Jij zorgt dat je erachter komt wat het antwoord is. Is er een knelpunt? Jij roept ons bij elkaar. Met jouw talent voor afstemmen, organiseren en plannen, draag je eraan bij dat we die deadline van de verkiezingsdag op onze sokken halen.

Tot slot nog een aantal belangrijke zaken

  • Je bent minimaal vier dagen in de week beschikbaar
  • We zoeken iemand die snel kan beginnen
  • Je kunt meedraaien op hbo-denkniveau

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door een e-mail te sturen naar Harmen van de Wetering via post@dekleineambassade.nl. Je kunt tot 15 december reageren, maar wacht niet te lang, want we lezen de sollicitaties en cv’s ook tussendoor.