De Kleine Ambassade is op zoek naar een enthousiaste

Projectmedewerker & coördinator

Functie-eisen:

  • Je hebt een hbo/wo opleidingsniveau
  • Je hebt (aantoonbare) affiniteit met projectmatig werken en de coördinatie hiervan
  • Je hebt affiniteit met het schrijven van projectplannen
  • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar
  • Je bent vanaf mei (of eerder) beschikbaar
  • Je hebt maximaal 5 jaar werkervaring

Functiebeschrijving

Bij de Kleine Ambassade werken we met een jong en fris team aan verschillende participatieprojecten. Sinds dit jaar werkt de organisatie met verschillende coördinatoren die van begin tot het einde sturing geven aan een aantal projecten binnen één van de projectlijnen.

Samen met de andere coördinatoren ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de grote projectlijnen van de Kleine Ambassade. Dit houdt in dat je inhoudelijk meedenkt, contact onderhoudt met samenwerkingspartners en opdrachtgevers, projecten uitrolt binnen de organisatie en zorgt voor een evaluatie. Daarnaast werk je mee aan het schrijven en ontwikkelen van nieuwe projectplannen en fondsaanvragen en schrijf je teksten voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven en social media.

Ben jij een enthousiaste projectmedewerker die het leuk vindt om projecten te coördineren en teksten te schrijven? Denk je graag mee over de inhoud en ontwikkeling van projecten en werk je graag in een jong team? Dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet.

contactpersoon:  Soesja Boode
e-mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De Kleine Ambassade

De Kleine Ambassade bereidt kinderen voor op een actieve, betrokken rol in de maatschappij. Met educatieve participatieprojecten en producten willen wij kinderen eigen rol binnen de samenleving laten onderzoeken en ontdekken. Zo hebben we een Kindergemeenteraad Schiedam, maken we een kunst- en cultuuragenda voor kinderen, ontwikkelen we samen met jongeren een magazine over voorlichting, geven we duurzaamheidslessen op scholen en werken we samen met bedrijven en gemeentes aan verschillende participatietrajecten. Kinderen leren om met een andere blik naar de wereld te kijken, maar ook dat ze vragen mogen stellen over wat ze zien en ervaren, dat ze hier een mening over mogen hebben en dat ze er zelf invloed op uit kunnen oefenen. Op onze website staat alle informatie over onze projecten en de rest van het team. 


 

 AFB2681 vaca